

סדנת סופגניות דיגיטלית
איזה כיף שאתן פה, וחנוכה שמח!
אין חנוכה בלי סופגניות, וסופגניות שמכינים לבד (ויוצאות מוש) זה הרבה יותר טעים.

תמו הימים בהם התבאסתם שהסופגניה שלכן לא יוצאת אווריר ית מספיק או לא מספיק מוכנה מבפנים. להכין סופגניות אמנם נשמע כמו עסק פשוט, אבל המון דברים יכולים להשתבש באמצע, ולכן אני פה. אקח אתכן ואתכם שלב אחר שלב בסדנת הסופגניות הדיגיטלית הזו, ויחד איתי תכינו את הסופגנייה המושלמת!
אני עומדת להסביר לכם בדיוק את דרכי העבודה הנכונה, מבטיחה לתת לכם כל טיפ אפשרי ולא לחסוך שום פרט.
מה נלמד בסדנת הסופגניות הדיגיטלית:
איזה מצרכים צריך כדי להכין סופגניה, למה הם משמשים בתהליך, ולמה. תקבלו מתכון לסופגניות הכי מדהימות שיש.
נתחיל מהמצרכים:
איך להכין בצק סופגניות מנצח, ולבצע לישה והתפחה נכונה.
בצק:
כדרור סופגנייה בצורה מדויקת, והכנת סופגניות בצורות שונות: סופגניית קרואסון, וסופגניית סינבון (בכל זאת 2024 ובאנו לחדש!).
הכנת הצורות:
איך לדעת שהסופגניות שלנו תפחו, ומתי הן מוכנות לעבור לטיגון. נבין את חשיבות חום השמן, כיצד לוודא כל פעם מחדש שהוא בטמפרטורה הנכונה, וכמובן טיגון נכון - שתצא לכם הסופגניה המדוגמת עם הפס הלבן באמצע.
התפחה וטיגון:
קרם פטיסייר שוקולד לבן / קרם דיפלומט / גנאש שוקולד.
הכנת מילויים:
איך להכין המון קישוטים ממש מאפס כמו פופקורן קרמל מלוח ומרנג בהכנה מהירה. קישוטים טעימים שתכלס יכולים לשמש אתכם לעוד מליון ואחד קינוחים אחרים!
קישוטים:
ציפוי ומילוי מדוייקים לסופגניה
שתוכלו להשוויץ בה!
פינישים:



כל הסדנה מחולקת לפרקים בצורה הכי נוחה שיש.
אין צורך להריץ קדימה או אחורה, קפצו ישירות אל הפרק בו תרצו לצפות.
אנחנו נלמד איך להכין סופגניות ב-7 טעמים שונים!

סופגנית שוקולד
דובאי
סופגנייה במילוי שערות קדאיף ופיסטוק, בציפוי שוקולד.

סופגנית דיפלומט ריבת תות
הסופגניה הקרמית הכי מפונפנת שתכירו במילוי של קרם המורכב מקרם פטיסייר, שמנת מוקצפת וריבת תות, וציפוי של שוקולד לבן הצבוע בורוד. בנוסף נלמד להכין מרנג בהכנה מהירה לקישוט, ונסיים בזילוף ופיזור של פטל מיובש.

סופגנית ריבת חלב ופופקורן קרמל מלוח
סופגניה אשר נפרוס באמצע, פחזניה סטייל. עם זילוף של קרם ריבת חלב, וציפוי ריבת חלב ופופקורן קרמל מלוח אשר נכין ממש מאפס.

סופגנית קרואסון נוגט ואגוזי לוז
מילוי של גנאש שוקולד נוגט עשיר, בציפוי נוגט וברס אגוזי לוז מסוכרים.

סופגנית קרואסון פטיסייר פיסטוק
מצופה בסוכר, עם מילוי של קרם פטיסייר פיסטוק מפנק.

סופגנית קרואסון
קרם ברולה
מפוצצת קרם פטיסייר שוקולד לבן & וניל, עם סוכר שרוף מעל.

סופגנית
סינבון
מצופה בסוכר וקינמון, עם זיגוג גבינה & וניל עשיר.

מה תקבלו בסדנת הסופגניות הדיגיטלית?
יכולות חדשות
אתן תהיו אלופות הסופגניות, באחריות!
בנוסף, אם יהיו לכן שאלות לגבי ממש כל דבר, אני פה לענות על הכל באינסטגרם או בצ׳אט האתר.
חוברת מתכונים
כל המתכונים לסופגניות שנכין ארוזים לכן בחוברת מסודרת אותה תקבלו להדפסה בבית, לשימושכן בכל הכנה. כך תוכלו לשחזר את כל מה שנכין בכל זמן ובכל כמות שתרצו!

18 סרטונים שמסבירים הכל
אני אלמד אתכן איך להכין את הסופגניות המושלמות. בסרטונים מסודרים בהם תוכלו לצפות פעם אחר פעם, עם כל הדגשים הנכונים והטיפים הסודיים.


הסדנה מתאימה לכל רמה
18 פרקים לצפיה בכל מכשיר
כ-70 דקות של תוכן טעים
בונוסים שתוכלו להכין בנפרד
-
איפה ממוקמות סדנאות אפיקייק?הסדנאות ממוקמות ב״סטודיו אפיקייק״ בתל אביב, בלוקיישן סופר נגיש.
-
יש חניה אם נגיע ברכב?יש הרבה חניה בכחול לבן באזור, רק חשוב להסתכל בשלטים ולהפעיל פנגו בהתאם. בנוסף, יש חניון ממש קרוב לבניין שנקרא ״חניון הסינרמה״ במחיר 24 ש״ח ליום.
-
דרכי הגעהרכבת: ירידה בתחנת ״תל אביב - השלום״, והליכה של כ-12 דקות דרומה דרך רחוב יגאל אלון. הרכבת הקלה: הליכה של 7 דקות מתחנת ״קרליבך״ או 10 דקות מתחנת ״יהודית״. אוטובוס: המון קווים מגיעים כמעט עד פתח הסטודיו. התחנות הקרובות הן ״יגאל אלון/יצחק שדה״, ״ביה''ס ניב/יצחק שדה״ או ״סינרמה/יצחק שדה״. רכב: יש הרבה חניה בכחול לבן בסביבה. החניון הקרוב ביותר הוא ״חניון הסינרמה״ במרחק של 3 דקות הליכה.
-
האם מקבלים את המתכונים כתובים?כן! אני לא מצפה שתשננו את המתכונים אותם נכין בעל-פה, ולכן כל אחד ואחת יצאו מהסדנה עם חוברת מתכונים מפורטת הכוללת את כל מה שלמדנו להכין.
-
האם הסדנאות מעשיות?כמובן! אני חושבת שאין למידה טובה יותר מלמידה מעשית. יש חשיבות ענקית ללהכין את התוצרים בעצמכם, ולגעת בחומרי גלם. כל הסדנאות שלי מעשיות כי מבחינתי אין דרך טובה יותר לצבור ידע. ככה כשתגיעו הביתה אחרי הסדנה, תוכלו להכין אחד לאחד מה שהכנו יחד.
-
האם יוצאים עם תוצרים הביתה?בוודאי! כל מה שהכנתם בסדנה אתם לוקחים הביתה לזלול, להנות ואפילו לחלוק עם משפחה וחברים. מבטיחה לכם שיהיה הרבה מה לחלוק, ואין סיכוי שישאר פירור אחרי שיטעמו מה הכנתם!
-
האם הסדנאות כשרות?כל חומרי הגלם בהם אני משתמשת, ונשתמש בסדנה כשרים לחלוטין. התנורים בהם אנו עובדים חלביים, והכלים חלביים גם כן. במידה ואינכם אוכלים אבקת חלב נוכרי, ציינו זאת לפני הסדנה, ונדאג לממרחים ושוקולדים נטולי אבקת חלב נוכרי עבורכם.
-
עם מה אצא מהסדנה?מכל סדנה תצאו עם שלושת הדברים הכי חשובים: 1. כישורים חדשים שיאפשרו לכן לחזור על כל מה שלמדנו ולהכין את המאפים/עוגות לבד בבית. 2. חוברת מתכונים מפורטת עם מתכונים לכל מה שנלמד, כי אני לא מצפה מכן לשנן את הכל בעל-פה! 3. כל התוצרים שהכנו בסדנה, כדי שתוכלו לזלול לבד או יחד עם כל מי שאתם אוהבים גם בבית!
-
האם אפשר לקבוע סדנה לקבוצה?ניתן, ואפילו רצוי! מבטיחה לכם שתהנו מכל רגע וזו אחלה חוויה. בין אם תרצו לחגוג מאורע חשוב, או אפילו סתם בא לכם יום כיף, אנחנו יכולים לגרום לזה לקרות. סדנאות לקבוצות ניתן לתאם מולי (טל) בטלפון 052-6664472, ויחד נבנה סדנה לפי התקציב והקינוחים/מאפים אותם תרצו להכין.