top of page


נשבעת לכם שהחג הזה פשוט שברתי את הראש איך אני עושה לכם עוגה שהיא ואוווו!
אז רגע לפני שנעבור למתכון מקווה ששמתם לב לטריק עם הנייר פצפציםםםם😁

מצרכים


עבור הרולדה:

  • 3 ביצים

  • 50 גרם דבש

  • 50 גרם סוכר

  • 80 גרם קמח

  • חצי כפית אבקת אפיה

  • חצי כפית קינמון

לקרם:

  • 250 גרם שמנת מתוקה

  • 100 גרם גבינת שמנת

  • 2 כפות פודינג

  • חצי כפית מחית וניל

  • חצי כפית קינמון

  • לכוורת:


  • ממרח לוטוס😋


אופן הכנה


  • מקציפים ביצים, סוכר ודבש עד מרקם תפוח ואוורירי

  • מוסיפים יבשים ומערבבים עד איחוד

  • משטחים על גבי נייר אפיה ואופים על 160 מעלות סביבות ה-15 דקות או עד קבלת צבע

עכשיו חשוב!

ברגע שהרולדה יוצאת מהתנור הופכים אותה על גבי נייר אפיה וישר מגלגלים לפני שהיא מתקררת

ככה שתהיה גמישה לפני המילוי😄

נמשיך לקרם:

  • מקציפים את כל המרכיבים יחד עד מרקם יציב

  • מורחים על גבי הרולדה ומגלגלים

  • מעבירים למקפיא לשעה

לציפוי כוורת:

  • ממיסים ממרח לוטוס ומורחים על גבי נייר הפצפצים

  • מניחים את הרולדה ועוטפים

  • *חשוב שהנייר פצפצים יהיה בול בגודל ככה שתבדקו מראש מעבירים למקפיא לשעתיים לפני חילוץ

וזהוווו😁

מחלצים, מוסיפים קצת דבורים בשביל הקישוט

בכל זאת כוורת😉

ואוכליםםם

חג שמח חברים שליייי🥰🥰🥰🥰


רולדת כוורת דבש

בואו ללמוד לאפות יחד איתי.

בסדנאות אפיקייק תקבלו מתכונים מפורטים של המאפים והעוגות האהובים עליכם. נלמד הכל מההתחלה, נבצע ונאפה יחד, כדי שתוכלו לחזור הביתה עם התוצרים ולשמוע את כולם קוראים לכם ״קונדיטור״.

bottom of page