
נשבעת לכם שהחג הזה פשוט שברתי את הראש איך אני עושה לכם עוגה שהיא ואוווו!
אז רגע לפני שנעבור למתכון מקווה ששמתם לב לטריק עם הנייר פצפציםםםם😁
מצרכים
עבור הרולדה:
3 ביצים
50 גרם דבש
50 גרם סוכר
80 גרם קמח
חצי כפית אבקת אפיה
חצי כפית קינמון
לקרם:
250 גרם שמנת מתוקה
100 גרם גבינת שמנת
2 כפות פודינג
חצי כפית מחית וניל
חצי כפית קינמון
לכוורת:
ממרח לוטוס😋
אופן הכנה
מקציפים ביצים, סוכר ודבש עד מרקם תפוח ואוורירי
מוסיפים יבשים ומערבבים עד איחוד
משטחים על גבי נייר אפיה ואופים על 160 מעלות סביבות ה-15 דקות או עד קבלת צבע
עכשיו חשוב!
ברגע שהרולדה יוצאת מהתנור הופכים אותה על גבי נייר אפיה וישר מגלגלים לפני שהיא מתקררת
ככה שתהיה גמישה לפני המילוי😄
נמשיך לקרם:
מקציפים את כל המרכיבים יחד עד מרקם יציב
מורחים על גבי הרולדה ומגלגלים
מעבירים למקפיא לשעה
לציפוי כוורת:
ממיסים ממרח לוטוס ומורחים על גבי נייר הפצפצים
מניחים את הרולדה ועוטפים
*חשוב שהנייר פצפצים יהיה בול בגודל ככה שתבדקו מראש מעבירים למקפיא לשעתיים לפני חילוץ
וזהוווו😁
מחלצים, מוסיפים קצת דבורים בשביל הקישוט
בכל זאת כוורת😉
ואוכליםםם
חג שמח חברים שליייי🥰🥰🥰🥰
