top of page

מכירים את העוגיות פיצוחיםםם?
אז רק בקרקר ענק שפשוט מספקקק לשבור ועוד יותר לאכול😄
ממליצה לאכול עם קוטג ודבש 😋😋😋

מצרכים

  • 150 גרם שומשום (אני שילבתי שומשום רגיל ומלא)

  • 50 גרם גרעיני חמניה

  • 50 גרם גרעיני דלעת

  • 50 גרם שקדים פרוסים

  • 2 חלבונים

  • 70 גרם אבקת סוכר

  • כפות דבש

  • מעט מלח גס


אופן הכנה


  • מערבבים בקערה את כל הפיצוחים

  • בקערה נפרדת מערבבים חלבונים ואבקת סוכר

ומוסיפים לקערת הפיצוחים כולל הדבש

  • מערבבים עד איחוד ומשטחים על גבי נייר אפיה

  • מפזרים מעט מלח גס

  • אופים על 180 מעלות סביבות ה15 דקות או עד קבלת צבע מגרההה

  • מצננים מעט

  • שוברים (אויש הסיפוקקק)

וטורפיםםםם

ממליצה לאכול עם קוטג ודבש איך טעיםםםם😋😋😋

קרקר פיצוחים ענק

בואו ללמוד לאפות יחד איתי.

בסדנאות אפיקייק תקבלו מתכונים מפורטים של המאפים והעוגות האהובים עליכם. נלמד הכל מההתחלה, נבצע ונאפה יחד, כדי שתוכלו לחזור הביתה עם התוצרים ולשמוע את כולם קוראים לכם ״קונדיטור״.

bottom of page