top of page

קדימה קומו עכשיו ולכו להכין את הסופלה שוקולד הזההה🤤
סופלה כזה שהוא מלא בשוקולד חםםםם שימתיק לכם קצת את היום והנפש❤️



מצרכים

עבור 6 יחידות:

  • 100 גרם שוקולד מריר

  • 50 גרם שוקולד חלב

  • 100 גרם חמאה

  • 50 גרם סוכר

  • 3 ביצים

  • 30 גרם קמח

אופן הכנה

  • ממיסים יחד בפולסים את השוקולדים והחמאה ומערבבים היטב

  • מוסיפים סוכר ומערבבים

  • מוסיפים ביצים אחת אחת ומערבבים עד איחוד

    *שימו לב שהתערובת מסמיכה מעט לאחר עירבוב הביצים

  • מוסיפים קמח ומערבבים עד איחוד בלבד

  • מעבירים למנג׳טים ומוסיפים כל שוקולד שרק רוצים באמצע (אני שמתי אצבעות קינדר)

  • אופים על 170 מעלות כ-12 דקות

    * הסופלה צריך להישאר מעט רוטט באמצע

    *קצת אבקת סוכר ובתאבוןןן:)

סופלה שוקולד חם

בואו ללמוד לאפות יחד איתי.

בסדנאות אפיקייק תקבלו מתכונים מפורטים של המאפים והעוגות האהובים עליכם. נלמד הכל מההתחלה, נבצע ונאפה יחד, כדי שתוכלו לחזור הביתה עם התוצרים ולשמוע את כולם קוראים לכם ״קונדיטור״.

bottom of page