top of page

שתדעו שהייתי קטנה תמיד הייתי בוחרת בשקית מוקה על פני שוקווו (טוב נו גם היוםםםם😋)
מי עוד כמוניייי?
ועכשיו למתכוןןן הכי קל אבר!
למעפנים שמעדיפים שוקו אפשר להשתמש גם בשוקו😅





מצרכים

עבור 4-6 יחידות תלוי בגודל:

  • 500 מל מוקה

  • 35 גרם קורנפלור

  • 50 מל חלב

  • 200 גרם שוקולד לבן (אפשר גם בלונדי)

  • 30 גרם חמאה

    לקצפת:

  • 250 מל שמנת מתוקה

  • 2 כפות סוכר

  • כפית פודינג (לא חובה אם אוכלים באותו רגע)


אופן הכנה


  • מוזגים לסיר את המוקה

  • בקערה נפרדת מערבבים קורנפלור וחלב עד איחוד

  • מוסיפים לסיר ומדליקים את האש

  • מערבבים על אש בנונית עד שאתם מרגישים שהתערובת מסמיכה קלות (חשוב לערבב כל הזמן)

  • מכבים את האש ומוסיפים את השוקולד הלבן והחמאה ומערבבים היטב עד שהכל נמס

  • מוזגים לכוסות הגשה ומקררים כמה שעות במקרר

  • מקציפים יחד את כל מרכיבי הקצפת ומזלפים מעל

  • קצת פניני קראנץ ויש לכם את המילקי המושלםםםם

    קיצר לכו תכינווווווו😁

מילקי מוקה

בואו ללמוד לאפות יחד איתי.

בסדנאות אפיקייק תקבלו מתכונים מפורטים של המאפים והעוגות האהובים עליכם. נלמד הכל מההתחלה, נבצע ונאפה יחד, כדי שתוכלו לחזור הביתה עם התוצרים ולשמוע את כולם קוראים לכם ״קונדיטור״.

bottom of page